Birmingham- United Kingdom

    Birmingham je drugi najveći grad u Velikoj Britaniji sa populacijom od 1,141,400 ljudi.

    Zbog velikog broja stanovnika, Birmingham se ponosi svojom multikulturalnom populacijom i pretežito mladim              stanovništvom koje ovaj grad čine najmlađim gradim u Europi!

   Grad je u potpunosti povezan sa čestim busnim linijama (mjesečna busna karta koja pokriva kretanje po cijelom           Birminghamu iznosi 45 funti za studente) i vlakovima što osigurava mogućnost studentima da koriste prijevoz sa sve       njihove potrebe (investicija u prijevozno sredstvo poput auta je potpuno nepotrebna). 

   Birmingham sadrži više od 8000 hektara parkova i zelenih površina što ga čini jednim od najzelenijih gradova u         Engleskoj.

   Birmingham je smješten u centru Velike Britanije i iz ovoga grada možete putovati u 90% ostalih područja ili gradova     u Velikoj Britaniji za manje od 4 sata U Birminghamu se nalazi najveća javna knjižnica u Europi.

  U Birminghamu se može pronaći više kanala nego u Veneciji i protežu se u duljini od 100 milja! Sport zvan Tenis je      1859.godine izumljen u Birminghamu. 

  Prva nogometna liga ikada uspostavljena na svijetu započela je svoju aktivnost u Birminghamu.

  Birmingham je priznat među top 10 najsigurnijih urbanih područja za život u Velikoj Britaniji.

Brum2.png
T- Edusphere (Original).png
birmingham-canals.jpg
CSQ.jpg
bloom-blooming-country-countryside-14568