T- Edusphere (Original).png

Poruka budućim studentima:

Dragi studenti,

Ovo je vrijeme kada vaše odluke dolaze do izražaja i ponajviše utječu na Vašu budućnost, mi smo toga svjesni i zato smo tu za Vas kako bi vam pružili maksimalnu pomoć i potporu pri važnim odlukama koje Vas čekaju.

 

Vjerujemo kako bi ste se složili kada bi smo rekli da je znanje koje stječete tijekom života osobito važno i posjeduje nevjerojatnu vrijednost koja oblikuje Vašu budućnost i Vašu poslovnu karijeru. T-Edusphere čvrsto vjeruje da je iznimno važan i način na koji stječete svoja znanja i zato vam od srca preporučuje studij u Velikoj Britaniji čiji je obrazovni sustav temeljen na kombinaciji prakse i teorije, koji Vam daje detaljan uvid u poslovni svijet nakon obrazovanja. T-Edusphere definira obrazovanje kao proces kroz koji bi svaki učenik trebao naučiti kako misliti, a ne što misliti i upravo studij u Velikoj Britaniji nudi jedinstvenu mogućnost osamostaljenja pogotovo u području financija jer ste u mogućnosti i raditi i studirati u isto vrijeme! 

Ako Vas zanima visokokvalitetno i jedinstveno obrazovanje koje će Vas uistinu najbolje pripremiti za nadolazeće prilike i nove početke u područjima ekonomije, medicine, kulinarstva, ugostiteljstva, sporta ili kozmetike, T-Edusphere je pravo mjesto za Vas! 

Vjerujemo da su pitanja veliki dio obrazovnog procesa i zato smo tu za Vas da odgovorimo na svako pitanje i podjelimo naše iskustvo s Vama kako bi zajedno ostvarili ambicije i snove!!

Vaš,

T- Edusphere (Original).png