T- Edusphere (Original).png

Poruka roditeljima:

Poštovani roditelji,

Velika promjena je uvijek izazovna i može zahtjevati puno energije i vremena kako za Vas tako i za Vašeg studenta. Ovo je izuzetno bitan period za sve članove obitelji, a pogotovo za budućeg studenta koji se odlučuje na korak prema samostalnosti.

 

Ovim putem T-Eduphere želi izraziti razumijevanje za Vaše brige s kojima se možete susresti u ovom procesu. Također, T-Edusphere je uvijek tu za Vas da odgovori na svako Vaše pitanje i izrazi svoje profesionalno mišljenje. Prilagodba na novo okruženje često može biti otežavajuća i iz tog razloga T-Edusphere nudi studentima pomoć i potporu kroz cijelu prvu godinu studiranja na University College Birminghamu čemu pomaže činjenica da

T-Edushere tim boravi u Velikoj Britaniji veći dio godine i uvijek je pri ruci studentima. 

 

University College Birmingham razumije da dolazak u stranu zemlju i susretanje s velikim promjenama može biti izazovno i iz tog razloga njihovi profesori i osoblje posebice stavljaju fokus na susretljivost i razumijevanje kako bi se studenti što prije prilagodili novonastalim promjenama. Financije su također bitan dio ovog procesa i Vaš student će trebati Vašu pomoć na samom početku ovog putovanja (Najam kuće, životni troškovi) dok jednom ne pronađe željeni posao. 

Proces može biti zahtjevan i izazovan i ovim putem T-Edusphere želi izraziti koliko je bitna potpora roditelja koji mogu uvelike podignuti razinu samopouzdanja i pomoći svojim studentima da lakše prođu kroz nove životne izazove. 

Vaš,

T- Edusphere (Original).png